Selecteer een pagina

Partners

Bouwen aan buiten

Samenwerken met platte compacte organisaties, snelle reactietijden, goede ketensamenwerking en een correcte communicatie. Een solide partner voor opdrachtgevers, gegarandeerde duurzaamheid en kwaliteit, gericht op waardecreatie.

 

Netwerkpartners

Op initiatief van Projectburo Zuid is het businesscollectief Bouwen aan Buiten opgericht. Doel van dit netwerkcollectief is het bij elkaar brengen van zakelijke netwerkpartners, elk met een eigen specifieke specialistische inbreng. Zo kan Projectburo Zuid beschikken over alle gewenste specialismen om opdrachtgevers op een professionele wijze te kunnen bieden.

Lees meer over dit initiatief op de website van Bouwen aan Buiten.

    Voordeel netwerksamenwerking

    Bij de aanpak van Projectburo Zuid betaalt u alleen voor de specifieke en specialistische kennis en expertise die nodig is om uw wensen op een professionele wijze te kunnen invullen. Indien nodig wordt deze dan door een van de netwerkpartners specifiek en efficiënt voor uw project ingebracht. Een mooi voorbeeld van het voordeel van een moderne netwerkorganisatie ten opzichte van traditioneel werkende bedrijven.

     

    Samenwerken aan uw project?