Selecteer een pagina

About projectburo zuid

Projectburo Zuid wil samenwerken, afspraken nakomen, beloften waarmaken en inventief naar oplossingen zoeken. Een wederzijdse correcte dialoog als basis voor correct ondernemen en het beste resultaat. 

Samen met onze netwerkpartners de juiste partij voor onze opdrachtgevers gericht op continuïteit en het bieden van toegevoegde waarde. 

Projectburo Zuid kan voor de opdrachtgever, binnen het beschikbare financiële kader, een geaccepteerd plan en een exploitatiebegroting opstellen. Met de juiste en specialistische  inbreng van de Partners kan Projectburo Zuid voor het meest optimale resultaat garant staan. 

Het totale project in één hand met één contactpersoon!

Kenmerkend voor de werkwijze van Projectburo Zuid zijn de korte en duidelijke  communicatielijnen om gewaarborgde kwalitatieve realisaties te kunnen aanbieden voor een faire prijs. 

Onze aanpak is van toepassing op ontwerp en realisaties van aanlegprojecten, maar ook op het opstellen en uitvoeren van onderhoud- en beheerprogramma’s. Projectburo Zuid is er voor multidisciplinaire projecten in de inrichting van buitenruimten, als ook voor particuliere projecten.

 

Rob Abrahams

Directeur

Initiatiefnemer van Projectburo Zuid is Rob Abrahams. Rob voltooide zijn HBO opleiding civiele techniek en de Hoofdopleiding Bedrijfskunde aan de IBO in Zeist. Aansluitend heeft Rob meer dan 30 jaar leidinggevende- en commerciële functies in de infra- en groensector bekleed.

Nu zet Rob zijn kennis en ervaring in voor Projectburo Zuid in het partnerschap met de bedrijven Henssen (groenvoorziening) en Redding Infra (wegenbouw).

Wenst u meer informatie wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

rob@projectburozuid.nl
+31 (0)6 39 54 75 80

Samenwerken aan uw project?